Jeg laver mere billeder end jeg fotograferer. Jeg elsker billeder med følelser, mystik, historier og skæve vinkler - og billeder, hvor der leges med planerne. Det er meget arkitektur, interiører og byrum, jeg bruger som afsæt.

Jeg har altid fotograferet (takket være min far), men det er først i løbet af de sidste små 10 år, at det er blevet til andet end reportage (her var jeg) og kønne solnednedgange - trods det at jeg både kan tegne og male. Et sommerophold på Holbæk kunsthøjskole, andre fotokurser og et aktivt medlemsskab af en fotoklub (først Herlev og nu Downstairs) har lavet om på det.

Jeg har vundet en del klubkonkurrencer og fået antaget billeder i både nationale og internationale konkurrencer. Har været årets fotograf i Herlev fotoklub nogle gange og haft årets billede ligeledes nogle gange. Har fået antaget billeder flere gange ved den censurerede kunstudstilling Roskilde Åben - er også blevet præmieret her en enkelt gang.

Har fået sølvmedalje i Mellem Sund og Bælt (Sjælandsmesterskabet). Har også fået præmieret et foto med bronzemedalje i en international konkurrence plus en håndfuld Honororble Mentions. Vandt SDF's landsmødekonkurrence i 2016.

Har udstillet i Herlev medborgerhus, Herlev bibliotek og Skovlunde kulturhus.

 Alle fotos på sitet er mine.