Jeg laver mere billeder end jeg fotograferer. Jeg elsker billeder med følelser, mystik, historier og skæve vinkler - og billeder, hvor der leges med planerne. Det er meget arkitektur, interiører og byrum, jeg bruger som afsæt. Det er billeder, der ikke kun er pæne, hvor dine øjne udfordres, og hvor der måske gemmer sig en historie.

Jeg har altid fotograferet (takket være min far), men det er først i løbet af de sidste 10 år, at det er blevet til andet end reportage (her var jeg) og kønne solnednedgange. Et sommerophold på Holbæk kunsthøjskole, andre fotokurser og et aktivt medlemsskab af en fotoklub (først Herlev og nu Downstairs) har lavet om på det.

Jeg har vundet en del klubkonkurrencer og fået antaget billeder i både nationale og internationale konkurrencer. Har været årets fotograf i Herlev fotoklub nogle gange og haft årets billede ligeledes nogle gange. Har fået antaget billeder flere gange ved den censurerede kunstudstilling Roskilde Åben - er også blevet præmieret her en enkelt gang.

Jeg har i 2019 opnået den internationale kunstfotograf-titel AFIAP.

Jeg har fået sølvmedalje ved Den Nationale og i Mellem Sund og Bælt (Sjælandsmesterskabet). Har også fået præmieret et foto med bronzemedalje i en international konkurrence plus en håndfuld Honororble Mentions. Vandt SDF's landsmødekonkurrence i 2016. 

Har udstillet i Herlev medborgerhus, Herlev bibliotek, Skovlunde kulturhus, Måløv kulturhus (solo), Roskilde Åben, Østerbro bibliotek

 Alle fotos på sitet er mine.