Jeg laver mere billeder end jeg fotograferer. Jeg elsker billeder med følelser, mystik, historier og skæve vinkler - og billeder, hvor der leges med planerne. Det er meget arkitektur, interiører og byrum, jeg bruger som afsæt, men jeg arbejder også med naturfotos. Det er billeder, der ikke kun er pæne, men hvor dine øjne udfordres, og hvor der måske gemmer sig en historie.

Jeg har altid fotograferet (takket være min far), men det er først i løbet af de sidste 10 år, at det er blevet til andet end reportage (her var jeg) og kønne solnednedgange. Et sommerophold på Holbæk kunsthøjskole, andre fotokurser og et aktivt medlemsskab af en fotoklub (først Herlev og nu Downstairs) har lavet om på det.

Jeg har vundet en del klubkonkurrencer og fået antaget billeder i både nationale og internationale konkurrencer. Har også fået antaget billeder ved de censurerede kunstudstillinger Roskilde Åben, Vestsjællands Kundstudstilling og Hvidovre Censurerede Udstilling (HCU). Medlem af landets største og mest anerkendte fotoklub Downstairs.

Jeg har i 2019 opnået den internationale kunstfotograf-titel AFIAP og den tilsvarende danske ASDF i 2020.

Jeg har fået sølvmedalje ved Den Nationale og i Mellem Sund og Bælt (Sjælandsmesterskabet). Har også fået præmieret et foto med bronzemedalje i en international konkurrence plus en håndfuld Honororble Mentions. Vandt SDF's landsmødekonkurrence i 2016. 

Har udstillet i Herlev medborgerhus, Herlev bibliotek, Østerbro Bibliotek, Skovlunde kulturhus, Måløv kulturhus (solo), Roskilde Åben, Østerbro bibliotek, Hvidovre hovedbibliotek (HCU), Vestsjællands Kunstudstilling og Skovlunde kulturhus (solo).

Jeg skal til foråret deltage i en kunstevent i Ansgarkirken i Hedehusene sammen med en maler og en tekstilkunstner. Skal endvidere udstille i bebyggelsen Ekkodalen i Ballerup, som er affødt af  viceborgmesterens interesse via min udstilling på Ballerup rådhus november-december 2021.

 Alle fotos på sitet er mine.